Ga naar de hoofdinhoud

Beschrijving

Meer dan alleen een kookboek voor gebruik aan boord: dit fraaie fotoboek neemt je mee op een culinaire tweeweekse tocht op een kleine jacht.

De 99 boordgerechten variëren van een heerlijk ontbijt en een tussendoortje tot hoofdgerechten en nagerechten. Van het klassieke nationale gerecht met vis en vlees tot de lichte Mediterrane keuken met veel verse groenten omvat de keuze gerechten uit heel Europa die zich perfect lenen voor bereiding op schepen.

Precieze aanwijzingen over bereidingstijd en aanbevelingen welk gerecht geschikt is voor dagen met een lichte bries, voor dagen met stevige windstoten of voor het luieren in een baai of haven, vergemakkelijken de beslissing van de kok aan boord. Klaar opgestelde boodschappenlijsten garanderen een probleemloos resultaat en de tevredenheid van de medezeilers. Het uitgebreide glossarium biedt houvast over hoe de voorraad verstandig gebruikt kan worden.

N naast talrijke praktische tips voor het koken aan boord en veel wetenswaardigheden over voedingsmiddelen biedt "Die Seglerküche" ook kleine anekdotes uit de scheepvaart. De kleurenfoto's van Andreas Becker tonen naast alle beschreven gerechten ook verschillende stemmingen van de zee.

Gemaakt van stevig papier in ringband (kan plat geopend worden!) - een boek dat daadwerkelijk in de kombuis (en in de keuken) gebruikt kan worden.

Wie zich na aanschaf van het boek op www.seglerkueche.de registreert, ontvangt alle recepten als download en nuttige aanvullende informatie. Geregistreerde kopers kunnen op de website verder recepten commenteren, anekdotes toevoegen of vragen stellen over de boordkeuken.

208 pagina's, circa 100 kleurenfoto's, formaat 19 x 24 cm, paperback.

Praat met vakmensen, botenbouwers en zeilers. Wij begrijpen uw vragen en geven u het juiste antwoord.
Neem contact op met experts
De zeilerskeuken / Günther Schertler, Andreas Becker
Meer dan alleen een kookboek voor gebruik aan boord: dit fraaie fotoboek neemt je mee op een culinaire tweeweekse tocht op een kleine jacht.De 99 aan boord te bereiden recepten reiken van een smakelijk ontbijt via een tussentijds hapje tot hoofdgerecht en nagerecht. De keuze aan gerechten uit heel Europa, die zich perfect voor de bereiding op schepen leent, loopt van het klassieke nationale gerecht met vis en vlees tot de lichte mediterrane keuken met veel verse groenten.Precieze gegevens over bereidingstijd en aanbevelingen welk gerecht geschikt is voor dagen met een lichte bries, voor dagen met stevige windstoten of voor het luieren in een baai of haven, vergemakkelijken de beslissing van de scheepskok. Kant-en-klare boodschappenlijstjes garanderen het probleemloze slagen en de tevredenheid van de medezeilers. Het uitgebreide glossarium biedt houvast over hoe de voorraad zinvol gebruikt kan worden.Neben zahlreichen praktischen Tipps für das Kochen an Bord und viel Wissenswertem über Nahrungsmittel bietet \"Die Seglerküche\" auch kleine Anekdoten aus der Seefahrt. De kleurenfoto's van Andreas Becker tonen, naast alle beschreven gerechten, ook verschillende sferen van de zee.Gemaakt van stevig papier in ringband (kan plat opengelegd worden!) - een boek dat daadwerkelijk in de kombuis (en in de keuken) gebruikt kan worden.Wie zich na aankoop van het boek op www.seglerkueche.de registreert, ontvangt alle recepten als download en nuttige aanvullende informatie. De geregistreerde kopers kunnen op de website bovendien recepten van commentaar voorzien, anekdotes bijdragen of vragen stellen over het onderwerp boordkeuken.208 pagina's, circa 100 kleurenfoto's, formaat 19 x 24 cm, paperback.

€ 24,95 *